Premii

Stimaţi organizatori PRIMO, stimaţi părinţi, dragi elevi!

Vă anunţăm că premiile şi diplomele PRIMO -totalmente gratuite- au fost expediate în zilele de 06/07.06.2019 !

Începând din zilele de 10/11.06.2019 vor fi postate pe site-ul nostru punctajele tuturor concurenţilor de la toate secţiunile, la butonul Rezultate!

Răspunsurile corecte (variantele corecte de răspuns ale subiectelor de concurs -de ex 1A, 2E etc.) ale tuturor secţiunilor se vor afla postate tot  la butonul Rezultate.

Vă mulţumim pentru participare şi vă aşteptăm la Ediţia Concursurilor PRIMO  rezervată semestrului I al anului şcolar 2019-2020!

Cu deosebită stimă,
Director de Programe Educaţionale,
Biţu Octavian Pătraşcanu

F

Picture 031

 

 

 

 

 

 

PRIMO ofera din oficiu premii tuturor elevilor care obtin punctaj maxim la subiectele de tip grila conform Regulamentului Concursurilor PRIMO. Premiile de valoare mai ridicata se aloca in functie de punctajul obtinut in urma probei de baraj.

Subliniem că TOŢI concurenţii care se califică pentru premii nu sunt traşi la sorţi ca la alte concursuri şi astfel premiile PRIMO sunt mult mai numeroase!

– în anul şcolar 2018/2019 se acordă locuri în TABĂRA MARILOR PREMIANŢI PRIMO, electronice, burse şcolare, cărţi de larg interes, trofee/ cupe, medalii şi multe alte premii surpriză,

– diplomele PRIMO oferite tuturor participanţilor, organizatorilor şi directorilor au un design full color atractiv, sunt diferite de la o editie la alta, sunt net superioare celor oferite de alte concursuri,

– PRIMO urmăreşte implementarea unui număr cât mai mare de sponsorizări,

– sistemul unic de premiere din oficiu a tuturor punctajelor maxime recomandă pozitiv Concursurile PRIMO,

– acordam Premiului de loialitate PRIMO, prin care cei mai implicaţi organizatori, care participă succesiv la patru ediţii PRIMO vor beneficia de sponsorizare la Simpozionul PRIMO!

– se acordă un premiu tuturor şcolilor cu minim 220 de participari în total la secţiunile alese pentru concurs,

ass

– suntem singurii care avem o generoasă strategie de premiere, recompensând concurenţii clasaţi pe locurile III, II şi I conform cu Regulamentul,

– sunt oferite drept premiu vacanţe de neuitat în tabere de dezvoltare personală,

– suntem singurii care oferim tuturor participanţilor un premiu surpriză PRIMO-indifernt de punctajul obţinut,

– suntem adepţii recompensării premiantilor cu medalii- premii foarte apreciate de concurenţi,

– suntem printre puţinii care acordă şi diplome de menţiune,

– participanţii din clasele I şi a II-a, cu punctaj maxim, vor primi diplome de Premiul I şi un premiu special,

– rezultatele sunt oferite Organizatorilor Primo în cel mai scurt timp posibil, în maxim 3 săptămâni de la ultimul concurs,

– expediem prin poştă, odată cu premiile şi diplomele acordate în cadrul ediţiei curente, lista detaliată cu rezultatele obţinute de fiecare participant,

– premiile, rezultatele, diplomele şi adeverinţele de organizator pentru semestrul I vor fi primite înainte de vacanţă,

– pentru ca secţiunile „Concursurilor PRIMO” să se poată desfăşura în instituţia dvs. trebuie să existe un număr minim de doar 10 participări!

– completarea se află pe site la butonul ARGUMENTE PRIMO…

Toate premiile care se oferă sunt totalmente gratuite şi considerăm că ele fac o bună reclamă şi publicitate Editurii PRIMO şi revistelor PRIMO!

Copy of bs

rl

Pictu re 003

032